Известие

Collapse
No announcement yet.

пак за загряването :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пак за загряването :)

Колеги, знам, че доста е дискутирано, и доста изчетох, но проблема със загряването на тези за които четох е по-различен. При тях като си пуиснат климатика и първа степен на перките се завърта.
    При мен не е така, а и климатика не ми работи от като имам тоя проблем със загряването.
    Затова си мисля, юе нещата са свързани и , че най вероятно е резисторът.
    Правилно ли мисля ?
    Alfa Romeo 146, boxer

какъв точно ти е проблема със загряването, че да не хвърляме боб
    точка

Comment

Значи колега и аз имах подобен проблем на 33то , и имаше скъсана трабичка на вакум регулатора е дърпа малко въздух е загрява и стар ремък на водната помпа който превърташе и слабо зареждане на алтеранатора ,като реших тези проблеми колата седи закована на 95-96 градуса , почна по добре да зарежда акумолатора е напрежението се качи от 12,3 на 14,1 резултата по бързо въртене на перката и по добро охлаждане, а ремъка върти по бъзо водната помпа прегледай си тизе възли

Comment

Първоначално публикувано от frantic Покажи съобщение
        Колеги, знам, че доста е дискутирано, и доста изчетох, но проблема със загряването на тези за които четох е по-различен. При тях като си пуиснат климатика и първа степен на перките се завърта.
        При мен не е така, а и климатика не ми работи от като имам тоя проблем със загряването.
        Затова си мисля, юе нещата са свързани и , че най вероятно е резисторът.
        Правилно ли мисля ?
        Аз съм със 145 1.6 boxer,при мен проблемът беше една откъсната букса и затова перката работеше на 1 степен.

Comment

Първо си провери бушоните ,колега!После ръчкай по по-сложното!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Първо си провери бушоните ,колега!После ръчкай по по-сложното!
            Прав си а аз също съм брал много ядове с неправилно обезвъздушаване колкото и странно да звучи!
            Fiat Punto 1.2 75 ELX
            EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
            EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
            EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Как да проверя бушона на резистора ? Т.е., как да сваля резистора, много забутан ми се струва
              Alfa Romeo 146, boxer

Comment

---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:34.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

май решен проблем 145 1.6 боьер

Светваше ми лампата на температурата и установих че не се включва втора степен на перката.Закарах я на сервиз,два дена е правиха и ето резултата:
                  183 лева= сменени термостат,датчик за перката,датчик за таблото и почистване на радиатор.Дали са ми взели много?Дали ще ми падне разхода?

Comment

взели са ти много,сменили са неща които не е трябвало и разхода ти няма да падне.
                    точка

Comment

Working...
                    X